Fännid valisid Bulgaaria parimaks jalgpalluriks riigi peaministri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boiko Borisov
Boiko Borisov Foto: SCANPIX

Bulgaarias korraldatud internetihääletusel selgus, et fännide arvates vääriks aasta parima jalgpalluri tiitlii riigi peaminister Boiko Borisov, kes edestas Manchester Unitedi ässa Dimitar Berbatovit.

Kolmandas liigas mängiv 52-aastane Borisov kogus 44 protsenti häältest, teenides 3501 hääletanu poolehoiu, samas kui Berbatovi poolt hääletas vaid 1955 inimest, vahendab Sofia uudisteagentuur Novinite.

Kolmanda koha sai hääletuses Bulgaaria viiendas liigas mängiv Vasil Lukajev, kes kogus 430 häält.

Fännide häältele lisatakse spordiajakirjanike hääled ning niimoodi selgubki, kes kuulutatakse Bulgaaria parimaks jalgpalluriks.

Borisov polnud hääletuse tulemustega sugugi rahul ning tegi korraldajatele ettepaneku need kehtetuks kuulutada.

Borisov saatis täna spordiajakirjanikele kirja, kus ta tänas, et ta üldse kandidaatide hulka oli arvatud, aga kirjutas, et see auhind pole talle mõeldud.

«Minu jaoks on fännide selline hääletus protesti märk. See ei näita, et Borisov on parim jalgpallur, vaid et Bulgaaria jalgpall vajab uuendusi,» kirjutas ta.

Bulgaaria parim jalgpallur selgub 23. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles