Timo Glock: olen sama hea kui Vettel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Glock
Timo Glock Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloot Timo Glock usub, et kui ta pääseks Red Bulli meeskonda, suudaks ta teha sama häid tulemusi kui kaks aastat järjest maailmameistriks tulnud Sebastian Vettel.

Glock alustas oma vormel-1 karjääri 2008. aastal Toyotas, viimasel kahel hooajal on ta aga kuulunud Virgin Racingu ridadesse ning pidanud leppima kohtadega võistlejaterivi tagumises pooles, vahendab Planet-F1.

Samal ajal on aga Vettel näidanud üha paremat minekut ning võitnud kaks järjestikust MM-tiitlit.

29-aastase Glocki arvates ei näita aga tema senised tulemused tema tegelikku taset.

«Olen sama hea kui Seb,» teatas Glock Kölner Expressile. «Kui oleksime mõlemad Red Bullis, eristaks meid vaid see, kumb on võistluspäeval paremas hoos.»

Glock lisas, et on endiselt väga motiveeritud, kuigi võistleb praegu viimaste kohtade, mitte aga MK-punktide eest.

«Tegelikult on see üsna naljakas. Rääkisin hiljuti ühe endise Toyota mehaanikuga ja ta küsis, kuidas ma suudan motivatsiooni hoida, kui nende juures võitlesin ma poodiumikoha eest, nüüd aga 20. koha nimel,» rääkis Glock. «Aga tegelikult on niimoodi, et kui autosse istun, olen alati motiveeritud ja võitlen kuni viimase meetrini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles