Video: maailma esireket teatas Kontaveidiga matšist loobumise põhjuse

Toimetas Silver Tabo
Copy
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: KAI PFAFFENBACH / REUTERS

Naiste tennise maailma esireket, jaapanlanna Naomi Osaka andis videosõnumi vahendusel teada, et loobus täna õhtul kavas olnud Stuttgardi tenniseturniiri poolfinaalist Eesti esireketi Anett Kontaveidiga (WTA 15.) kõhulihasevigastuse tõttu.

«Mul on väga kahju, et ma ei saa osaleda täna kavas olnud poolfinaalis. Paraku tabas mind eile vigastus. Ootasin kuni tänaseni, et näha, kas mu seisund paraneb, aga kahjuks mitte. Mul on väga kahju kõigi poolehoidjate ees,» teatas Osaka Porsche Tennis Grand Prix ametlikul Twitteri kontol videosõnumi vahendusel.

Avaringis vaba olnud Osaka lisas tänasel pressikonverentsil, et tema vasak kõhulihas tekitas ebamugavustunnet juba kaheksandikfinaalis peetud matšis taiwanlanna Su-Wei Hsiehiga. Valu tegi aga kõhulihas eilses maratonlahingus Horvaatia mängija Donna Vekiciga. See oli ka põhjus, miks ta servikiirus eilses mängus järsku langes.

Täna hommikul ärgates ei suutnud 21-aastane Osaka voodist korralikult püsti tõusta, vaid rullis ennast asemelt maha. Seejuures oli praegune maailma esireket sama vigastusega hädas ka 2017. aasta suvel ja mullusel muruhooajal.

«Ma tunnen, et kuigi see on halb, et sain siin (Stuttgardis – toim) vigastada, siis olen õnnelik, et see on alles saviliivahooaja algus ning mind ei tabanud vigastus näiteks Roomas (13.–19. mail peetav turniir – toim), mis on väga lähedal Prantsusmaa lahtistele (20. maist kuni 9. juunini toimuv hooaja teine suure slämmi turniir – toim),» rääkis Osaka.

Kontaveit kohtub seega homses finaalis kas tšehhitari Petra Kvitova (WTA 2.) või hollandlanna Kiki Bertensiga (WTA 7.), kelle poolfinaal on täna kavas Eesti aja järgi mitte varem kui kell 16.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles