Norra maksuamet uurib ka Londakut ja Bärengrubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak.
Pavel Londak. Foto: Priit Simson

Norra maksuamet on juba mitu aastat uurinud Eesti jalgpallikoondislase Raio Piiroja võimalikku maksupettust, nüüd aga laiendavad nad oma haaret ja kui reedel selgus, et nende huviorbiiti on sattunud ka Aleksandr Dimitrijev, siis täna ilmnes, et luubi all on ka Pavel Londaku ja Alo Bärengrubi lepingud Bodø/Glimtiga.

Klubi kinnitas Norra rahvusringhäälingule NRK, et kolmapäeval tuleb maksuamet Bodøsse Eesti jalgpallurite lepinguid uurima.

«Maksuamet võttis meiega ühendust, et nad algatavad uurimise seoses Eesti mängijatega, kes on meie klubis olnud või on praegu. Anname neile nende mängijate lepingud ja muud nendega seotud dokumendid,» sõnas Bodø/Glimti peatreener Bjørn-Tore Hansen NRK-le.

Praegu kuulub Bodø/Glimti ridadesse väravavaht Pavel Londak, 2008. aastast kuni tänavu jaanuarini mängis Glimtis ka Alo Bärengrub.

Kokku on seega Norra maksuameti luubi all kolme sealse jalgpalliklubi palgasuhted Eesti jalgpalluritega. Esimesena hakati kahtlustama FK Fredrikstadis mänginud Piiroja ning seejärel otsustati uurida ka Hønefossis mänginud Dmitrijevit.

Neid Norra klubisid, kus on olnud või on praegu palgal Eesti mängijaid, on aga veelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles