Tallink toetab Eesti tennisiste 177 000 euroga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus 2007. aastast, kui Tallink ja Kaia Kanepi esimese sponsorlepingu sõlmisid. Pildil surub tennisisti kätt Tallinki juhatuse esimees Enn Pant.
Fotomeenutus 2007. aastast, kui Tallink ja Kaia Kanepi esimese sponsorlepingu sõlmisid. Pildil surub tennisisti kätt Tallinki juhatuse esimees Enn Pant. Foto: Peeter Langovits

AS Tallink Grupp sõlmis täna 2012. aasta sponsorlepingud Eesti tennisistide Kaia Kanepi, Jürgen Zoppi ja Vladimir Ivanovi toetamiseks kokku 177 000 euroga.

Tallinki juhatuse esimehe Enn Pandi sõnul mõistab ettevõte vajadust panustada ühiskondlikult olulistesse valdkondadesse nagu sport ja haridus. «Kaia ja Jürgen on tänavu näidanud järjepidevalt häid tulemusi, mille üle oleme kõik rõõmu tundnud. Nad on headeks eeskujudeks paljudele noortele. Vladimiri näol on tegemist lootustandva noore sportlasega, kellele soovime samuti toeks olla,» märkis Pant.

Kanepit toetab Tallink järgmisel aastal 125 000 euroga, Zoppi 40 000 euroga ja Ivanovi 12 000 euroga.

Lisaks toetab ettevõte järgmisel aastal endiselt ka SEB Tallink Tennis Team’i, mille ülesandeks on pakkuda treenimis- ja võistlusvõimalusi järgmise generatsiooni noortele tennisistidele, ning noorsportlast Anett Kontaveiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles