Briti sprinter pani end oksjonile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti sprinter James Ellington.
Briti sprinter James Ellington. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA/AFP

Briti kergejõustiklane James Ellington  riputas end üles internetioksjonile eBay, lootes nii leida sponsoreid, et valmistuda Londoni olümpiamängudeks.

100 ja 200 meetri jooksudele spetsialiseerunud Ellingtonil on  vaja 30 000 naelsterlingit (ca 35 000 eurot), kirjutab väljaanne Metro.

Ellingtoni sõnul vajab ta 15 000 naela isiklikeks väljaminekuteks ja teine 15 000 kulub igasugu võistlustel osalemiseks (ülelennud, elamiskulud, spordirõivastus jne)

26-aastane jooksja kuulub Suurbritannia teatemeeskonda ja saab toetust programmist  UK Athletic World Class. Paraku sellest rahast sportlasele ei jätkuvat, seepärast teenib ta  lisaraha treenerina.

Ellington märkis, et tal oleks vaja kogu oma aeg pühendada treeningutele, et arvestada vähegi edukale esinemisele Londoni olümpial. Kergejõustiklase unistus on võita olümpiamedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles