Galerii: kaks korda kaotusseisust välja tulnud Eesti hokikoondis kaotas karistusvisetega Rumeeniale

Kris Ilves
, reporter
Copy

Eesti meeste jäähokikoondis alustas Tondiraba jäähallis peetavat MMi I divisjoni B-grupi turniiri allajäämisega Rumeenia rahvusmeeskonnale. 3:3 seisul lõppenud normaal- ja lisaaja järel olid külalised paremad karistusvisetel.

Eesti jäi avakolmandikul 0:2 kaotusseisu, kui Rumeenia eest viskasid väravad Szilard Rokaly ja Attila Goga. Eesti tuli kaheväravalisest kaotusseisust välja teisel kolmandikul, kui karjääri 80. koondisevärava viskas Andrei Makrov ja sihile jõudis ka Robert Rooba.

Rumeenia taastas Pavlo Borõssenko viimase kolmandiku kolmanda minuti tabamusest eduseisu, ent täpselt seitse minutit hiljem viskas Eesti eest viigivärava Silver Kerna. Rohkem normaalajal väravaid ei nähtud.

Rumeenial oli lisaaja algul arvuline ülekaal, kuid seda ei suutnud külalised väravaks realiseerida. Lisaajal oli mõlemal meeskonnal häid võimalusi, kuid väravaid ei visatud. 16 viske (mõlemal meeskonnal 8 viset) pikkuseks veninud karistusvisete seerias olid skooriga 4:3 paremad külalised. Karistusvisetel viskasid eestlaste väravad Markov, Robert Arrak ja Rooba.

Eesti koondis peab järgmise mängu esmaspäeval, kui kohtub Hollandi rahvusmeeskonnaga. Kuueliikmelises alagrupis mängivad ka Jaapani, Poola ja Ukraina koondised.

Täiendatud kell 22.14: Jaapan saavutas turniiri avamängus 3:2 (2:1, 1:1, 0:0) võidu Ukraina üle ning Poola oli 8:1 (1:1, 2:0, 5:0) parem Hollandist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles