Konstantin Vassiljev: Flora võit Levadia üle on minu omast tähtsam

Copy

Täna FC Florale jalgpalli Premium liigas hinnalist võitu varasema koduklubi FCI Levadia vastu tuua aidanud Konstantin Vassiljev ei kippunud seda tegurit liigselt tähtsustama.

34-aastane Vassiljev kandis Levadia särki aastatel 2003-07, kuni siirdus välismaale, kust naasis tänavuseks Eestisse. Tema uus tööandja Flora on kodust hooaega alustanud hiilgavalt: kaheksa võitu kaheksast, selja taha lastud vaid kaks palli.

«Muidugi, ideaalne algus. Tänane oli eelkõige just psühholoogilises plaanis oluline. Jätkame täiseduga ja meil on väike eelis,» hindas Vassiljev olukorda.

Ta nõustus, et tänases 2:1 võidumängus Levadia üle soosis Florat suurem õnn ja oskus võimalusi realiseerida. «Kaks erinevat meeskonda ja taktikat. Lubasime neil rohkem palliga mängida, kuid üldiselt oli kõik kontrolli all - välja arvatud 10 minutit teisest poolajast. Siis, jah, oli meil selle penaltiga ka õnne,» viitas Vassiljev levadialase Morelli seisul 1:1 kasutamata jäänud 11 m karistuslöögile.

Levadiast üsna vastuoluliselt lahkunud keskväljamaestro laskus endise koduklubiga «arvete klaarimise» kohta: «Väga suurt tähtsust sellele ei paneks. Märksa olulisem, et mängisid kaks täiseduga meeskonda ja et meil õnnestus ses duellis peale jääda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles