Neuville näeb edasiminekut: saame praegust seisu nautida

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: LAVadinho / imago images / PanoramiC

Karjääris teist korda Argentina MM-ralli võitnud Hyundai sõitja Thierry Neuville näeb meeskonna töös suurt edasiminekut.

Neuville’ile oli tegu teise järjestikuse rallivõiduga. Kui Korsikal mängis belglasele võidu kätte konkurentide ebaõnn, siis Argentinas oli MM-sarja liider ka ise kiiruse poolest pildis.

Tõsi, ka seekord pääses tema suurematest probleemidest. Konkurendid aga mitte. Ott Tänak (Toyota) jäi tühja aku tõttu raja äärde, Sebastien Ogier (Citroën) kaotas roolivõimu lõhkumise tõttu kõvasti aega, kuid lõpetas ralli kolmandana.

«Auto oli terve nädal suurepärane. Oleme edasi läinud ning saame praegust seisu nautida. Edasi ootab meid Tšiili ralli, kus on kõigil palju avastamist. Ega Euroopasse naasteski lihtsamaks lähe,» ütles Neuville.

Hyundaile kindlustas Argentinas kaksikvõidu taas WRC-auto rooli pääsenud norralane Andreas Mikkelsen, kes käis viimati poodiumil mullu Rootsis, kui teenis kolmanda koha.

Hyundai pidi kaksiktriumfi ootama ligi kaks aastat, sest eelmine säärane saavutus sündis tunamullusel Poola rallil, kui kiireimad olid Neuville ja uus-meremaallane Hayden Paddon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles