ManU kaitsja: Euroopa liigas on piinlik mängida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Vidic toimetati eile arstide poolt väljakult ära.
Nemanja Vidic toimetati eile arstide poolt väljakult ära. Foto: SCANPIX

Manchetser Unitedi jalgpalliklubi äärekaitsja Patrice Evra tunnistas pärast mängu, et Meistrite liigast välja langemine on nende jaoks suur tagasilöök ja mängud Euroopa liigas ei ole mingi lohutus.

ManU kaotas eile võõrsil 1:2 Baselile ning sellega jäädi alagrupis kolmandaks ja edasi tuleb neil jätkata mängudega Euroopa liigas, kirjutab Metro.

«See kõik tundub nagu uni. Tunnen, et ärkan varsti ülesse ja me oleme pääsenud Meistrite liigas edasi. Kuid see ei ole uni, vaid reaalsus,» sõnas Evra. «Väärisime turniirilt välja langemist. Isegi sõprusmängus kannan ma Unitedi särki uhkusega ja annan endast parima, kuid Euroopa liigas mängimine on piinlik.»

Samas on Unitedil veel muresid, kuna nende kapten Nemanja Vidic sai eilses kohtumises raske põlvetrauma. «Hetkel ei tea ma täpselt Vidici seisundit,» tunnistas Manu peatreener Alex Ferguson pärast mängu.

Sel hooajal on serblasel olnud korduvalt vigastustega probleeme.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles