Kevin Korjus jääb ilmselt Tech1 meeskonda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga.
Kevin Korjus Tech1 meeskonna vormelis. Nüüd sõidab Korjus Lotuse autoga. Foto: Erakogu

Kui vahepeal spekuleeriti, et Eesti vormelilootus Kevin Korjus vahetab vormel Renault 3.5 sarjas Tech1 meeskonna Carlini vastu, siis nüüd tundub pigem, et tiim jääb samaks.



«Ega meil vist muud valikut pole, kui et Kevin jääb Tech1. Sada protsenti see veel kindel pole, kuid praegu paistab sedamoodi,» avaldas Korjuse mänedžer Raivo Tamm.

Lõppenud hooajal teenis Tech1 hooaja kokkuvõttes 132 punkti (Korjuse arvele jäi neist 120), Carlini sõitjad Jean Eric Vergne ja Robert Wickens tõid tiimile aga koguni 473 silma. Kuigi Carlin näeks uuel aastal enda ridades hea meelega just Korjust, on eestlase eest hoolitsev Gravity Management huvitatud, et järske muudatusi ei tehtaks.

«Tech1 tahab, et Kevin jääks, Gravity tahab sama. Ja mine tea, äkki ongi parem, kui me tiimi ei vaheta,» arutles Tamm.

Viimase lausega pidas Tamm silmas fakti, et uuel aastal vahetab sari vanad vormelid välja ning pole kindel, kumb kahest tipptiimist uue masinaga paremini kohaneb. Lisaks on oluline, et praegu vaid 18-aastase eestlase kõrval istuks mõni kogenud piloot, kelle kõrval oleks võimalik õppida.

«Tähtis ei olegi see, et tiimikaaslane oleks ulmekiire, vaid just see, et ta oleks vormelimaailmas palju näinud,» märkis Tamm.

Tamme sõnul oli vahepeal aktuaalne nimeka Valteri Bottase liitumine Tech1 meeskonnaga, kuid viimaste uudiste kohaselt on soomlane lähedal lepingule Williamsi vormel-1 meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles