Valujev istub Riigiduumas võimlemise olümpiavõitja toolile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Valujev
Nikolai Valujev Foto: AFP / Scanpix

Kuigi Venemaa keskvalimiskomisjon kuulutas välja Riigiduuma valimiste lõplikud tulemused, ei ole parteid veel lõplikult laiali jaganud mandaate oma parlamentipürginud liikmete vahel.

Nii ei tea paljud duuma viienda koosseisu liikmed kas nad jäävad istuma ka kuuendasse koosseisu või mitte, ent igaks juhuks rebivad nad puruks vanu pabereid ja loobivad kottide  kaupa prügikasti kuhjunud eelnõusid, kirjutab väljaanne Vzgljad.

Mõned vahetused on väljaandele siiski teatavaks saanud. Tõenäoliselt jäävad mandaadita asespiiker Nadežda Gerassimova ja  kahekordne sportvõimlemise olümpiavõitja ja üheksakordne maailmameister Svetlana Horkina. Nende asemel asuvad seadusandlikule tööle tennisist Marat Safin ja poksija Nikolai Valujev.

Baleriin Svetlana Zaharova asemele istub rahvasaadikutooli ooperilaulja Maria Maksakova-Igenbergs.

Kuulsustest saab Ühtse Venemaa fraktsiooni ridades näha ka kosmonaut Valentina Tereškovat, näitlejat Vladimir Maškovi ja teleseriaalide tähte  Maria Koževnikovat.

Sporditähtedest jääb Vzgljadi teatel Riigiduuma ridadesse ka endine iluvõimleja Alina Kabajeva.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles