Triin Aljandil jäi EMil liblikujumise laeks poolfinaal

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tiit Reinart
Copy
Täna teatas sportlaskarjääri lõpust viimaste aastate Eesti parim naissportlane Triin Aljand, kes oma eduka karjääri jooksul võitis kokku viis Euroopa meistrivõistluste medalit. 2012. aastal võitis ta Debrecenis 50 m liblikujumises hõbemedali. Lisaks on Aljandi auhinnakapis veel neli lühiraja Emilt võidetud medalit (kolm hõbedat ja kaks pronksi). Aastatel 2011 ja 2012 valiti ta Eesti parimaks naissõportlaseks.
Täna teatas sportlaskarjääri lõpust viimaste aastate Eesti parim naissportlane Triin Aljand, kes oma eduka karjääri jooksul võitis kokku viis Euroopa meistrivõistluste medalit. 2012. aastal võitis ta Debrecenis 50 m liblikujumises hõbemedali. Lisaks on Aljandi auhinnakapis veel neli lühiraja Emilt võidetud medalit (kolm hõbedat ja kaks pronksi). Aastatel 2011 ja 2012 valiti ta Eesti parimaks naissõportlaseks. Foto: SCANPIX

Lühiraja EMil ujus Triin Aljand täna poolfinaalis välja 17.koha ajaga 59.26 ja sellega finaali ei pääsenud.

Aljand ujus poolfinaalis aja 59,26, millega jäi 17. kohale. Eelujumises oli ta seitsme sajandiku võrra aeglasem. Viimasena viis kümne hulka tulemus 58,25. Poolfinaalide parim oli  Jeanette Ottesen Taanist ajaga 57,37.

Märksõnad

Tagasi üles