Vigastatud Harry Kane võib juba sel hooajal väljakule naasta

Postimees Sport
Copy
Harry Kane
Harry Kane Foto: IAN KINGTON / AFP

Tottenhami meeskonna esiründaja Harry Kane on väidetavalt vigastusest paranemas kiiremini, kui algselt kardeti. Inglane võib väljakule joosta juba Meistrite liiga poolfinaalis Ajaxi vastu.

Kane sai vigastada Tottenhami eest mängides Meistrite liiga veerandfinaalis Manchester City vastu. Kuigi Tottenham suutis pääseda edasi poolfinaali, oli meeskonna mure suur: esiründaja Kane vigastas hüppeliigest ning tõenäoliselt peab olema väljakult eemal hooaja lõpuni. Nüüd on meeskonnas liikumas aga teised jutud.

«Kane'i taastumine läheb hästi. Ta on saanud isegi veidi juba joosta. Hetkel ei saa me kindlasti lubada, et ta ka sel hooajal väljakule naaseb. Pole mõtet luua ootuseid, mida me täita ei pruugi,» lausus meeskonna peatreener Mauricio Pochettino.

Kui Lucas Moura käes küsiti, kuidas meeskond peaks ilma ründajateta hakkama saama, vastas Moura pigem muretult: «Son Heung-min on teises kohtumises olemas ning Harry Kane on samuti kiiresti taastumas. Meil on head võimalused olemas.»

Ka ajakirjanik Tony Cascarino on kindel, et Kane on Ajaxi vastu vähemalt korduskohtumises väljakule jooksmas: «Mulle on kinnitatud, et Kane on kordusmänguks väljakul. Väidetavalt on ta kiiresti paranemas. Loomulikult vajab Tottenham Kane'i Ajaxi vastu väga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles