Valujev: minust saab jääpallikoondise talisman

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Valujev
Nikolai Valujev Foto: ITAR-TASS

Tuntud vene poksija Nikolai Valujev, kes hiljuti nimetati Venemaa jääpallikoondise peamänedžeri kohale, ütles et ei hakka tegelema treenerite, mängijate või trenniaegadega.

«Minu missioon on populariseerida seda  spordiala, minust saab meie koondis omamoodi talisman,» vahendab väljaanne Neva24 Valujevi sõnu, «Keegi ei pidanud mind veenma, et hakkaksin koondise mänedžeriks. Kui mind mingi ala ei huvita, ma sellega tegelema ei hakka. Jääpalli puhul oli lihtne – mulle tehti ettepanek ja ma nõustusin.»

Valujevi sõnul mängis ta lapsepõlves aastaid igal talvel hokit. Nii et mängureegleid ta teab. «Tasapisi viine ma ennast kurssi alaliidu tegemiseta. Olen moraalselt  valmis igasuguseks tööks, ent kõik sõltub sellest, kuidas mind kaasatakse protsessidesse. Hetkel olen rohkem vaatleja kui funktsionäär,» sõnas Valujev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles