Õnnetu Rait Käbin: kümme minutit jäi minna ja oli +12!

Ville Arike
, reporter
Copy
TalTechi peatreener Rait Käbin (keskel) meeskonnaga.
TalTechi peatreener Rait Käbin (keskel) meeskonnaga. Foto: Tairo Lutter

TalTechi korvpallimeeskond juhtis meistriliiga poolfinaali kolmandas mängus Tallinna Kalev/TLÜga enne viimast veerandaega 80:68, kuid andis ohjad käest ja kaotas. Peatreener Rait Käbinil oli põhjustest selge nägemus.

«Kümme minutit jäi minna ja oli +12! Kaks minutit hiljem on +5 ja meil on tehtud null viga. Teeme kolm viga, teeme neli, aga lükkame seda otsustamise hetke edasi! Mitte nii, et lased vastasel kahe minutiga visata seitse punkti ja nad on mängus tagasi. On suur vahe, kas juhid 12 või 5 punktiga,» rääkis õnnetu Käbin.

«Üldjoontes ei saa täna kellelegi midagi ette heita, võistkonnana tegime seeria parima mängu. Aga kui kaotad, pole sellest kasu... Kõik mängud jäid teatud pisiasjadesse kinni.»

Käbin tunnustas klubi ajaloos esimest korda finaali jõudnud vastast: «Respekt Brettile (abitreener Nõmm - toim) ja Martinile (peatreener Müürsepp - toim). Nad mängisid võrreldes kolme kuu taguse ajaga hoopis teistsugust korvpalli. Nad on vormis ja enesekindlad, võitsid kuus mängu järjest. Müts maha treenerite ja mängijate ees!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles