Ööjooksu 2012 aasta heategevuspartner on Rakvere Karmeli Kogudus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooks Rakvere tänavatel.
Ööjooks Rakvere tänavatel. Foto: Meelis Meilbaum

Järgmise aasta 8. juunil Rakveres toimuvat Eesti Ööjooksu korraldav MTÜ Rakvere Maraton annetab osa tuleva aasta Ööjooksu viiekilomeetrise distantsi osavõtutasust piirkondlikuks heategevuseks.


Heategevuspartneriks ja tegevuste elluviijaks saab Rakvere Karmeli kogudus.


MTÜ Rakvere Maraton juhatuse esimehe Marko Tormi sõnul sai partneri valikul määravaks Karmeli koguduse pikaajaline taust sotsiaalvallas ning eestvedajate tugev motiveeritus ja avatud suhtlemine.

«Tegevuskava, mida meiega jagati oli piisavalt konkreetne, läbinähtav ja kogukonda liitev,» räägib Torm. «Oleme kindlad, et oma plaanide elluviimisel teeb Rakvere Karmeli kogudus koostööd mitmete sotsiaalvaldkonna organisatsioonidega Lääne-Virumaal ja mujal,» lisab ta, tänades ühtlasi kõiki eraisikuid ja organisatsioonide esindajaid, kes tegid ettepanekuid heategevuspartneri määramiseks.


Sel aastal uudse ettevõtmisena lisaks inimeste liikuma julgustamisele reaalse rahalise toega piirkondlikku heategevusse panustav MTÜ Rakvere Maraton korraldab kolmapäeval, 14. detsembril kell 12.00-13.00 Rakveres Aqva Spa kohvikus Arabella heategevuspartneri tutvustusürituse, kus Rakvere Karmeli koguduse eestvedajad ja Ööjooksu korraldajad selgitavad eeloleva aasta plaane.


Rakvere Ööjooksu korraldaja MTÜ Rakvere Maraton võttis oktoobris piirkonna vabaühendusena sihiks eeskuju andmise kõikidele ettevõtetele, avaliku sektori ametiasutustele ja kolmanda sektori organisatsioonidele Virumaal ning otsis vahemikus 1.-20. oktoober piirkondlikku heategevusobjekti, et annetada tuleva aasta Ööjooksu viiekilomeetrisele distantsile täishinnaga registreerunute osavõtumaksust oluline osa piirkondlikuks heategevuseks.


Otsingule kandideeris seitse projekti. Sisulisi kirjeldusi taotlejast ja toetuse vajadusest laekus korraldajatele tähtajaliselt neli ning ettepanekuid saabus kolm. Ettepanekuid said teha nii eraisikud kui ka organisatsioonid oma esindajate kaudu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles