Kolm Eesti maadlejat said Londoni olümpia testvõistlusel 5. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe
Epp Mäe Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Londonis toimunud olümpiamängude maadluse testvõistlusel said kolm Eesti maadlejat 5. koha.

Naistemaadluses oli ainsa eestlasena võistlustules Epp Mäe, kes jõudis kaalukategoorias kuni 72 kg pronksikohtumisele, kuid pidi seal tunnistama tänavuse MMi viienda naise Annabel Laure Ali 2:1 paremust ja sai 5. koha.

Avaringis kaotas Mäe 0:2 valitsevale maailmameistrile Stanka Zlatevale, aga kuna Zlateva jõudis finaali, pääseski Mäe kolmanda koha matšile.

Mäe sai tänavusel MMil 8. koha ja jäi ühe võidu kaugusele olümpiapiletit, kuid pääsu Londoni olümpiale saab ta püüda ka järgmise aasta kvalifikatsioonivõistlustelt.

Meeste kreeka-rooma maadluses jõudsid pronksimatšini Eerik Aps ja Alo Toom.

Kehakaalus kuni 84 kg alistas Aps avaringis 2:1 tänavuse MM-hõbeda Damian Janikovski, kuid kaotas siis 1:2 Saman Ahman Tahmasebile.

Kuna aser jõudis finaali, pääses Aps lohutusringi, kus pidi tunnistama rootlase Eerik Benni Ljungbäcki 2:1 paremust ja sai kokkuvõttes 5. koha.

Kaalukategoorias kuni 96 kg kaotas Toom avaringis 0:2 iraanlasele Gholamzera Rezaei Ghasemile, aga kuna iraanlane jõudis finaali, pääses Toom lohutusringi, kus sai esmalt loobumisvõidu Aslanbek Hustovilt ning kaotas siis 1:2 Rami Hietaniemile ja sai kokkuvõttes 5. koha.

Kaalukategoorias kuni 60 kg pidi Anar Zeinalov kümne võistleja seas leppima 9. kohaga, raskekaalus sai Heiki Nabi 11 osaleja seas samuti 9. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles