Ööjooks valiti Rakvere aasta teoks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööjooks Rakvere tänavatel.
Ööjooks Rakvere tänavatel. Foto: Meelis Meilbaum

Käesoleva aasta Rakvere teoks valiti möödunud hooajal Rakveres üle kahe tuhande osaleja rajale toonud Eesti Ööjooks, mis kokku ligemale 700 netiküsitlusele vastanust kogus 30 % hääli.

Aasta lõpu lähenedes ja uue kodulehe testimiseks võisid huvilised Rakvere linna kodulehel umbes kuu aja jooksul valida kümne teo vahel oma lemmiku. 30% vastanuist andsid oma hääle ööjooksule. 


«Oleme positiivselt üllatunud kogu Rakvere ja Lääne-Virumaa sedavõrd suurest toest. See on tunnustus mitte ainult Ööjooksu korraldusmeeskonnale vaid kõikidele tervisest lugupidavatele inimestele, kes tegid Ööjooksust midagi oluliselt rohkemat kui lihtsalt jooksu,» sõnab Marko Torm. «Ka aastalõpu registreerujate hulk näitab, et Ööjooks on selgelt üle-eestiline suurüritus ja omab kindlat kohta meie suurimate rahvaspordiürituste seas».


25% hääletanutele meeldis kõige enam ka punk laulupidu, järgnesid jalgrattateede valmimine Palermos ja Lilleorus ning Rakvere reaalgümnaasiumi valmimine.


Ööjooksu ja liikumissarja „«erve Rakvere Liigub» korraldav MTÜ Rakvere Maraton tõi eelmise aasta suvel Ööjooksule üle paarituhande osaleja.

Rakvere linnapäevade raames mitme tuhande rakverelase südameid võitnud Ööjooks toimub tuleva aasta 8. juunil ja hõlmab endas nii poolmaratoni kui 10 ja 5 km distantse. Lisaks toimuvad lastejooksud ja ratastoolisportlaste võistlus.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles