Northug ostis koos 11 Norra koondislasega traavihobuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: SCANPIX

Norra murdmaasuusaäss Petter Northug ostis koos 11 Norra koondislasega traavihobuse nimega Ringo Star M.

Lisaks Northugile on hobuse omanikud Sjur Røthe, Tord Asle Gjerdalen, Eldar Rønning, Martin Johnsrud Sundby, Vibeke Skofterud, Kristian Tettli Rennemo, Bernt-Halvard Olderskog (mänedžer), Trond Nystad (treener), Steinar Mundal (treener) ja Torgier Hansen (füsioterapeut)vahendab VG.

Kolmeaastane hobune pesitseb kahel korral Norra parimaks treeneriks valitud Trond Andersseni tallis.

«Ta on hea hobune, usun, et ta võib ka korralikult raha võita,» ennustas Anderssen. «Talle meeldib treenida. Plaan on selline, et teeme talvel kõvasti tööd ja kevadeks on ta võistlusvalmis.»

Northug tunnistas, et on investeeringu pärast üsna põnevil. «Huvitav on näha, kuidas tal esimesel võistlusel läheb. Loodame, et hobune on võimalikult hea,» lausus Northug NRK-le. «See on esimene kord, kui me koondisena midagi koos ostame, nii et see on lõbus. Ma ei usu, et me peaksime nüüd miljoneid ootama hakkama, aga põnev on see kindlasti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles