Vilemehes pettunud Spursi fännid sõimasid eksikombel olümpiavõitjat

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Hoy
Chris Hoy Foto: SCANPIX

Briti trekisõitja, neljakordne olümpiavõitja Chris Hoy sai üllatuse osaliseks, kui hakkas Twitteris saama solvavaid sõnumeid Tottenhami Hotspuri fännidelt.

Nimelt kaotas Tottenham eile 1:2 Stoke Cityle ja mängu vilistas Chris Foy, vahendab Daily Mail.

Esmalt jättis Foy eilses mängus andmata penalti olukorras, kus Ryan Shawcross palli värava eest küünarnukiga minema suunas, mõned minutid hiljem jäeti aga Adebayori tabamus olematu suluseisu tõttu lugemata.

Tottenham lõpetas mängu kümnekesi, sest Younes Kaboul sai kaks kollast kaarti, millest ühe teenis ta selle eest, et soovitas Foyl prillid hankida, kui Shawcross karistusalas tema vastu liiga jõuliselt mängis.

Pärast mängu avaldas oma pahameelt kohtuniku suunas ka Tottenhami peatreener Harry Redknapp ning mõistagi polnud vilemehega rahul ka fännid.

«Chris Hoy, sa pole mitte üksnes mõttetu kohtunik, vaid sa toetad Stoke’i,» kirjutas üks pahane fänn eksikombel olümpiavõitjale.

«Röövitud! Chris Hoy nimetab ennast meistriliiga kohtunikuks,» kirjutas teine.

Seepeale postitas Hoy: «Teeme asjad selgeks: 1) ma ei vaja prille ja 2) ma ei ela topeltelu Inglismaa meistriliiga kohtunikuna. See on Chris Foy.»

«Saan jätkuvalt üsna lõbusaid postitusi Spursi fännidelt. Positiivne on see, et olen täna uusi neljatähelisi sõnu õppinud,» lisas Hoy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles