Jürgen Klopp: Meie šansid finaalis mängida on kõigest veidi kahanenud

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Pressefoto Rudel/Robin Rudel / imago images / Sportfoto Rudel/Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ei ole loobunud unistusest mängida jalgpalli Meistrite liiga finaalis. Vaatamata sellele, et Liverpool sai eile Barcelona käest 3:0 klobida.  

Endine Liverpooli ründaja Luis Suarez skooris avapoolajal ning viimasel veerandtunnil oli kahel korral täpne Lionel Messi.

Liverpoolil ei õnnestunud võõrsil nii vajalikku väravat lüüa, kuigi võimalusi oli. Roberto Firmino löök päästeti väravajoonelt ja Mohamed Salah` tabas posti.

Inglismaa klubil on nüüd ületamatuna näiv ülesanne järgmisel nädalal Anfieldil lüüa kolm kolli ning enda värav puutamatuna hoida.

Kuid Klopp ei ole lootust kaotanud.

"See on jalgpall. Lubage, et ma ütlen nii, et enne seda mängu olid tõepoolest meil pisut suuremad šansid,»

«See on raske, sest vastane on Barcelona ja nad oskavad kontrarünnakutel mängida. See ei tee meie elu sugugi lihtsaks.»

Vaatamata kaotusele ei näita lõppskoor siiski jõudede tegelikku vahekorda. Mängus oli 20-minutiline periood, kus Liverpool oli nii ähvardavalt ohtlik, et Barca peatreener Ernesto Valverde võttis välja teise endise Liverpooli mängija Philippe Coutinho ning asendas kaitsemängijaga.

«Inimesed, kes mängu ei näinud ja vaatavad ainult eilse mängu tulemust, ei tea millest nad räägivad. Peatreenerina otsustan mina, kas mängisime hästi või mitte. Olen poistega rahul ja õnnelik nende üle. Ja ma arvan, et see oli meie viimase kahe hooaja parim mäng Meistrite liigas,» lisas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles