Liverpooli tabas enne ülitähtsat hooaja lõppu tagasilöök

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Naby Keita (vasakul) ja Ivan Rakitic
Naby Keita (vasakul) ja Ivan Rakitic Foto: Alberto Estevez / EPA

Liverpooli jalgpallimeeskond on hooaja lõpus pidamas ülitähtsaid kohtumisi Meistrite liiga finaalkoha ning Inglismaa kõrgliiga võidu nimel. Liverpooli õnnetuseks jääb aga põhirolli kandnud Naby Keita nendest kohtumistest vigastusega ilmselt eemale.

Keita sai vigastada eilses Meistrite liiga poolfinaali avakohtumises Barcelona vastu. Poolkaitsja tegi liiga oma kubemelihasele ning pidi seetõttu juba 26. minutil mängust lahkuma, kui tema asemele tuli väljakule Jordan Henderson.

Liverpool Echo vahendab, et Liverpooli jalgpallimeeskonna arstid ei ole lõpliku hinnangut olukorrale andnud, kuid pigem kujuneb antud vigastusest tingitud mängupaus vähemalt kahe nädala pikkuseks.

See uudis on suur tagasilöök Liverpoolile, kellel on vaja laupäeval kohtuda Inglismaa kõrgliigas Newcastle Unitediga, järgmisel teisipäeval Barcelonaga Meistrite liiga korduskohtumises ning lisaks ka pühapäeval taas Inglismaa kõrgliigas Wolvesiga.

Meistrite liigas finaali jõudmine oleks Liverpooli jaoks väike ime, sest avakohtumine Barcelona vastu kaotati kindlalt 0:3. Inglismaa kõrgliigas sihitakse aga liigatiitlit – kaks vooru enne lõppu ollakse teisel kohal, ühe punkti kaugusel Manchester City'st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles