Madriidi Reali jalgpalliklubi ostis suurte miljonite eest uue tähe (1)

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Luka Jovic juubeldamas pärast Euroopa Liiga poolfinaalis Chelseale löödud väravat
Luka Jovic juubeldamas pärast Euroopa Liiga poolfinaalis Chelseale löödud väravat Foto: osnapix / imago images / osnapix/Scanpix

Saksamaa Bundeliga jalgpalliklubi Frankfurdi Eintrachti ründetäht Luka Jovic, keda jahtisid mitmed eliitklubid, on lõpuks allkirjastanud lepingu Los Blancosega ehk Madriidi Realiga.

Madriidi Real allkirjastas 21-aastase Serbia ründajaga 60 miljonit eurot väärt lepingu. Sellest 48 miljonit liigub Eintrachti pangakontole ja 12 miljonit saab Benfica. Portugali klubi oli varem kindlustanud end lepinguga, mis tähendab, et igast Joviciga seotud diilist saab Benfica 20 protsenti.

Jovic sidus ennast Realiga järgnevaks kuueks aastaks. Real kiirustas lepingut sõlmima pärast seda, kui levisid kuuldused, et ka Pariisi Saint Germain näitab serblase vastu kõrgendatud huvi. Viimastel nädalatel liikusid asjad kärmelt ning käesoleval nädalal lepiti kokku detailides.

Madriidi Reali peatreener Zinedine Zidane idee on selles, et tugevdada rünnakut ning tuua Jovic tõenäoliselt Karim Benzema kõrvale, sest on väga pettunud Hispaanias sündinud dominikaanlase Mariano Diazi esituses käesoleval hooajal.

Jovic lõi Frankfurdi meeskonna ridades 44 mängus 26 väravat ning andis 7 väravaga lõppenud söötu. Noor serblane on olnud Eintrachti võtmemängija. Frankfurt on Bundesligas praegu 4.kohal ning evib suurepäraseid võimalusi mängida järgmisel hooajal Meistrite liigas. Euroopa Liigas jõudis Eintracht aga poolfinaali, mille esimeses voorus viigistati Chelseaga just Jovici väravast 1:1.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles