Itaalia tennisetäht Fabio Fognini: olen seksimasin!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Fabio Fognini - väsimatu mees nii tenniseväljakul kui voodis
Fabio Fognini - väsimatu mees nii tenniseväljakul kui voodis Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Itaalia meeste tennise esireket, hiljuti Monte Carlo Mastersi turniiri võitnud ning teiste seas ka Rafael Nadali alistanud Fabio Fognini rääkis kodumaises telesõus oma seksielust.

31-aastane itaallane on pärast Monte Carlo turniiri võitu saapamaal rohkem kui superstaar. Maailma edetabelis 12. kohale tõusnud Fognini oli enne tuntud pigem kui kuumavereline reketilõhkuja, kuid nüüd on ümbritseb teda võitja oreool.

Itaalia TV1 saates Le Iene laskus pahapoiss Fognini oma seksuaalelu detailidesse 2015. aasta US Openi võitja Flavia Pennetaga.

Fognini oli telesaates haruldaselt avameelne. Selgus, et Fognini ja 37-aastane Penneta on teine teise kaisus päris agaralt. «No keskeltläbi 15 korda nädalas kindlasti. Võistluste ajale pisut vähem, nii seitse-kaheksa korda,» põrutas Fognini.

«Loomulikult käib mõnus seks enne tennisematši asja juurde. Võin seda ainult soovitada,» lisas ta.

Veel teatas tennisetäht, et suudles esimest korda 15-aastaselt ning süütuse kaotas 17-selt.

Saate reporter uuris veel Fogninilt tema jalanumbrit, et aimu saada meheuhkuse suurusest. Fognini ütles, et see on 43, kui lisas naerdes, et Hiinas tehtud reketiga ta siiski ei mängi.

Fognini ja Pennata tutvusid lähemalt 2014.aastal, abiellusid kaks aastat hiljem. Neil on 2017.aastal sündinud poeg Federico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles