Mourinhol miljonidiil laual, kuid ta esitab tingimusi

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Itaalias nõutud mehed: Jose Mourinho ja Antonio Conte
Itaalias nõutud mehed: Jose Mourinho ja Antonio Conte Foto: ANDREW YATES / REUTERS/Scanpix

Portugaallasest jalgpallitreenerile Jose Mourinhole on pakutud AS Roma peatreeneri kohta, teatab L`Equipe.

Eelmisel aastal Manchester Unitedist kinga saanud Mourinhole on AS Roma poolt pakutud 3-aastast lepingut. Enesekindel Mourinho lubas tõsiselt asja kaaluda vaid juhul, kui Roma kvalifitseerub järgmiseks hooajaks Meistrite liigasse. Neli vooru enne Itaalia meistrivõistluste lõppu on Roma viiendal positsioonil 58 punktiga, punkt enam on Atalantal. Itaalia pealinna klubile hingavad kuklasse Torino (57 p), Milan (56 p) ning teine Rooma klubi Lazio (55 p).

Teine tõsiseltvõetav alternatiiv Mourinhole peatreenerina tööle asuda on Pariisi Saint Germain, kuid Prantsusmaa tippklubi huvi portugaallase vastu on leige, sest hetkel eelistavad nad Thomas Tuchelit. Vaatamata viimase aja kehvadele tulemustele.

AS Roma radaril on ka teine endine Chelsea peatreener Antonio Conte. Hiljuti kohtus Milano Interi direktor Beppe Marotta Contega ning palus tal veel mitte ainsatki lepingut allkirjastada.

Seda seetõttu, et Interi president Steven Zhang on valmis itaallase kodumaale naasmise nimel buustima  tema aastapalka koguni 3 miljoni euro võrra. See tähendaks 3-aastase lepingu puhul sisuliselt 16 miljoni eurost aastapalka ehk ligi 45 000 eurot päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles