PM Kaasanis: Lewis osales Kalevi treeningul ega longanud

Ville Arike, Kaasan
Copy
Chavaughn Lewis tänasel treeningul viskamas.
Chavaughn Lewis tänasel treeningul viskamas. Foto: Ville Arike

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna üks liidreid Chavaughn Lewis lahkus eile Kaasanis peetud VTB Ühisliiga esimeses veerandfinaalmängus kohaliku Unicsiga teise poolaja alguses longates platsilt ega naasnud. Täna osales ta treeningul ja pole märki, et ta homme ei mängiks.

Lewis libises eilses mängus kahel korral halvasti ja venitas veidi kubemelihast. Pärast avapoolajal toimunud esimest vahejuhtumit oli ta peagi väljakul tagasi, teise kukkumise järel aga mees ka lonkas ja tegi mõne grimassi. Kalevi füsioterapeut Priit Lehismets selgitas pärast mängu, et seeria jätkub ja vigastuse süvenemisega ei hakatud riskima.

Äsja lõpetas Kalev tänase, veidi enam kui tunni kestnud harjutuskorra ning Lewis liikus lonkamata. Tõsi, tegemist polnud kontaktse treeninguga - alguses tehti viskeharjutusi, lõpetuseks vaadati veidi ka taktikalisi skeeme. Kuidas Lewis kontaktseks mänguks valmis on, näeb homme. Eile oli ta avapoolajal Kalevi rünnakuliider, visates selle ajaga 15 punkti.

Kaasanis toimub neil päevil palju üritusi, näiteks homme joostakse siin suurt maratoni, ning linnas on hotellikohtadega kitsas. Et Ühisliiga play-off'i vastane selgus vähem kui nädal enne veerandfinaalseeria algust ja mängupäevad üldse alles käesoleva nädala alguses, ei leidunudki Kalevile linnas hotellikohti ning Unics korraldas majutuse oma Kaasanist 30 km kaugusel asuvas noortebaasis Vassiljevos. Tänaseks ja homseks ööks siiski vabanes ühes hotellis piisaval arvul tube ning Kalev kolis üle Kaasani kesklinna. Hommikul oli Vassiljevos vabatahtlik visketreening.

Unics alistas Kalevi esimeses veerandfinaalmängus 92:82. Teine kohtumine peetakse homme samuti Kaasanis, Kanal 12 alustab ülekannet kell 17.55. Tallinnas minnakse vastamisi 8. mail kell 19, mäng peetakse Kalevi spordihallis. Poolfinaali saab kolme võiduga.

Täna alustati mängudega veel kahes paaris. Põhiturniiri võitja Moskva CSKA alistas Nižni Novgorodi 87:50, Krasnodari Lokomotiv-Kuban aga kaotas kodus Peterburi Zenidile 69:78. Homme peetakse esimene kohtumine paaris Himki - Astana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles