Jürgen Klopp «Premier League'i finaali jõudnud» Liverpooli trillerist: nagu muinasjutt!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Owen Humphreys / AP/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ütles pärast hilist võiduväravat Newcastle'i vastu, et «Punased» on jõudnud vähemalt Premier League'i finaali.

Belgia koondislase Divock Origi peaga löödud 3:2 võiduvärav matši 86. minutil viis Liverpooli Inglismaa meistrisarja Manchester City ees kahe punktiga juhtima.

«Peaaegu nagu muinasjutt,» sõnas Klopp neli minutit enne matši lõppu löödud värava kohta.

«See oli kire ja südamega saavutatud võit,» ütles Klopp.

«See on saatus. Kui tuleme meistriks, siis tuleme meistriks. Kui annad endast parima, siis pole ka pinget peal (võitluses Inglismaa meistritiitli nimel). Mõelge ise, 94 punkti hooajal. See on imeline,» rääkis Liverpooli loots.

Liverpool läks matši Virgil van Dijki ja Mohamed Salah' sooritustest kaks korda juhtima, kuid kaks korda õnnestus Newcastle'il viigistada.

Liverpool peab oma viimase Premier League'i matši kodus Wolverhamptoniga. City kohtub esmaspäeval eelviimases liigamängus Leicesteriga ning viimases voorus võõrsil Brightoniga.

Liverpoolil on 94 punkti, Manchester Cityl 92 punkti.

Meistrite liiga poolfinaalmatši kordukohtumise eel oli Klopp muretu.

«Järgmisel pühapäeval seisab meil ees koduste meistrivõistluste finaalmatš Wolves'iga. Jah, loomulikult tuleb meil enne seda veel mängida ka Barcelonaga,» ütles Klopp.

«Mis puudutab Salah' peavigastust, siis see oli Dubravka poolt korralik pauk. Kuid väga hullu pole. Elame-näeme, kas ta mängib Barca vastu või mitte. Roberto Firmino igal juhul teisipäeval platsile ei jookse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles