Galerii: Kalju on põhjast väljas, Flora juubeldab

Kris Ilves
, reporter
Copy

Eesti jalgpalli Premium liiga esimese ringi ehk üheksanda mängudevooru lõpetas Nõmme Kalju ja Tallinna Levadia duell Hiiul. Kalju 2:1 võidu üle rõõmustab vaat et kõige rohkem Tallinna Flora.

Et Tallinna Flora võitis reedel kodus 6:0 Tallinna Kalevit ja suurendas liigatabelis edu Levadia ees kuuepunktiliseks, oli külalistel Hiiul selg vastu seina. Kaotus tähendab krahhi, viik ilmselt samuti ehk rahuldab ainult võit. Ka hooaega masendavalt alustanud ja peatreenerit vahetanud Kalju ei saa enam punkte väga palju ära anda.

Mängu alustas paremini Levadia, kes teenis avapoolaja keskel ka 11 meetri karistuslöögi, kuid Jevgeni Budniku löögi tõrjus Kalju puurilukk Vitali Teleš. Esimesena jõudis aga sihile kodumeeskond, kui Peeter Klein kasutas 36. minutil ära segaduse Levadia karistusalas. Võõrustajate eduseisu suurendas 58. minutil Kaspar Paur. Levadia eest lõi Nikita Andrejev 71. minutil ühe värava tagasi, kuid enamaks rohesärgid võimelised polnud.

«Ma arvan, et see oli meeskonnatöö, meil oli distsipliin paigas. Niimoodi panime lõpuni välja ja sealt see võit tuli,» sõnas mängujärgses intervjuus ETV2-le Kalju teise tabamuse eest hoolitsenud Paur. «Käisime põhjas ära ja mingid punktid kaotasime, aga nüüd tuleb võidud võtta. Ma ei usu, et meil on suur probleem. Pigem väikesed detailid, mida on vaja muuta, aga nagu täna nägime, siis ei ole midagi hullu. Levadia võtsime ära,» lisas ta.

Kalju on võidu üle mõistagi õnnelik, kuid ilmselt hõõrub käsi kokku ka Levadia igipõline rivaal Flora, kes jätkab täistuuridel ja edestab lähimat konkurenti kuue punktiga. Kalju jätkab neljandal kohal, jäädes Florast maha tosina punktiga. Tabelitipp: 1. Flora 27 punkti, 2. Levadia 21, 3. Paide Linnameeskond 17, 4. Kalju 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles