Peapõrutus jätab Liverpooli väravamasina tähtsast mängust eemale

Postimees Sport
Copy
Mo Salah toimetati Newcastle'ist väljakult minema kanderaamil.
Mo Salah toimetati Newcastle'ist väljakult minema kanderaamil. Foto: SCOTT HEPPELL / REUTERS

FC Liverpooli ründetäht Mo Salah valiti küll Inglismaa jalgpalliliiga kuu parimaks mängijaks, kuid homne Meistrite liiga poolfinaal Barcelonaga tuleb tal vahele jätta.

26-aastane Salah sai nädalavahetuse kohtumises Newcastle'iga peapõrutuse ning nüüd teatas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, et egiptlase tervisega ei hakata riskima.

«Salah ei saa homme mängida. Ta enesetunne on paranenud, aga Barcelona vastu ta veel väljakule ei tule,» lausus Klopp tänahommikusel Meistrite liiga kohtumisele eelnenud pressikonverentsil.

Teatavastu võitis Barcelona nädala eest poolfinaali avakohtumise koduväljakul 3:0. Et kaotusseisu on suur ning lisaks Salah'le jääb vigastuse tõttu eemale ka ründeliini teine oluline lüli Roberto Firmino, võrduks Liverpooli come-back juba väikese imega.

Küsimusele, kas Salah jääb eemale ettevaatusabinõuna, vastas Klopp: «Ei. Tal oli peapõrutus. See tähendab, et tal ei lubata mängida. Ta tunneb end normaalselt, aga meditsiinilisest vaatenurgast mitte piisavalt hästi.»

Salah on tänavu Premier League'is löönud 22 väravat, edestab täpsusküttide pingerivis lähimaid jälitajaid kahe tabamusega ehk võidab suure tõenäosusega teist aastat järjest kõnealuse tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles