Kalev/Cramo jõuab Moskva lennuõnnetuse tõttu Kaasanist koju alles homme

Copy
Niisugust pilti näitas Šeremetjevo lennujaama tabloo siis, kui Kalev/Cramo meeskond oli jõudnud Kaasanist Moskvasse.
Niisugust pilti näitas Šeremetjevo lennujaama tabloo siis, kui Kalev/Cramo meeskond oli jõudnud Kaasanist Moskvasse. Foto: Ville Arike

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna teekond Kaasanis peetud VTB Ühisliiga veerandfinaalmängudelt koju kujuneb eeldatust peaaegu ööpäeva võrra pikemaks. Põhjuseks pühapäeval Šeremetjevos juhtunud lennuõnnetus.

Kalevi meeskond jõudis edukalt Kaasanist Moskvasse, Šeremetjevosse - see täna lõuna ajal toimunud lend hilines paarkümmend minutit. Õhtune lend Moskva-Tallinn oli aga tühistatud ja koju jõudmiseks tuli leida uus võimalus.

Lendude ümberregistreerimise laudade taga on Šeremetjevos praegu mitme tunni pikkused järjekorrad. Korvpallimeeskonna puhul on lisaks tegemist suure grupiga. Kalev/Cramole saadi piletid homme hommikul lennule Moskva-Riia. «Sinna tuleb meile buss vastu ja viib Tallinna. Teatati, et Riia-Tallinn lendudele kohti ei ole,» ütles Kalevi mänedžer Kaarel Sibul.

Kui lend käes, polnud reisitõrke probleem veel kaugeltki lahenenud, sest Aerofloti partnerhotellides nappis kohti. Käesolevaks hetkeks on kalevlastel ka hotell käes ja mehed saavad puhkama minna.

Kalev on seerias Kaasani Unicsiga kaotusseisus 0:2. Veerandfinaali kolmas mäng algab kolmapäeval kell 19 Kalevi spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles