Jürgen Klopp: kui langeme, siis kaunilt!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Liverpooli sakslasest peatreener Jürgen Klopp eilsel pressikonverentsil
Liverpooli sakslasest peatreener Jürgen Klopp eilsel pressikonverentsil Foto: Lindsey Parnaby / AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ütles eilsel pressikonverentsil, et kui nad peaksid Meistrite liigast tänase teise poolfinaalmatši järel Barcelonaga välja langema, siis teevad nad seda nii stiilselt kui võimalik.  

Liverpooli meeskonnas ei tee täna kaasa vigastatud Mohamed Salah ning Roberto Firmino. Barcelona võitis esimese kohtumise 3:0. Klopp tunnistas, et nende võimalused Meistrite liiga finaali jõuda on väikesed, kuid kutsus oma mängijaid ning fänne üles teisipäeva õhtust matši pühendama igati vingele hooajale.

Firmino on väljas lihasevigastusega ning Salah põrkas laupäevases Premier League`i mängus kokku Newcastle`i väravavahi Martin Dubravkaga.

«Sellest peab tulema üks vägev jalgpallipidu. Võib juhtuda, et see on meie Meistrite liiga viimane mäng sel hooajal, seega peame seda tähistama. Teeme seda täiel rinnal, sensatsioonilises atmosfääris, näidates head jalgpalli ja vaatame, mis juhtuma hakkab. Usun, et Anfield rokib täiega juba enne kui me värava lööme,» rääkis Klopp.

Liverpool pole Anfieldil käimasoleval hooajal Inglismaa meistrisarjas ja Meistrite liigas veel ainsatki mängu kaotanud. Pühapäeval seisab neil kodus ees Inglismaa meistritiitli saatust otsustav matš Wolverhamptoniga.

«Meilt puuduvad kaks maailma parimat ründajat ja peame 90 minutiga lööma neli väravat. See pole lihtne. Kuid meil on 11 mängijat väljakul ning me anname oma parima. Poisid on tihti näidanud, et nad ei anna kunagi alla. Seda näitavad nad ka homme (täna -toim),» lisas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles