Uskumatu lugu: eelmisel sajandil sõlmitud kihlvedu tõi ajakirjanikule kopsaka rahasumma (1)

Postimees Sport
Copy
Judd Trump.
Judd Trump. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Inglismaa snuukrimängija Judd Trump krooniti esmaspäeval esimest korda maailmameistriks, kui ta alistas finaalis šotlase John Higginsi tulemusega 18:9. Trumpi võidu üle on eriti õnnelik üks panustamisega tegelenud ajakirjanik, kes võitis eelmisel sajandil sõlmitud kihlveo.

Hobuste võiduajamist kajastav 62-aastane Neil Morrice nägi Trumpi talenti juba 1998. aastal, kui ta oma pojaga ühes Bristoli lähedal asuvas snuukriklubis tulevase maailmameistriga kohtus, kirjutab BBC. Toona oli Trump kõigest kaheksa-aastane, kusjuures ajakirjaniku poeg mängis Trumpiga ka ühe freimi.

Morrice panustas 10 naelsterlingit selle peale, et Trump tuleb enne 30-aastaseks saamist maailmameistriks. «Judd oli juba kaheksa-aastasena eriline. Olen tema karjääri algusest peale tähelepanelikult jälginud,» sõnas Morrice.

Tänavustel tiitlivõistlustel oli Trumpi viimane võimalus ajakirjanikule kopsakas rahasumma tuua, sest 20. augustil täitub snuukriässal 30 eluaastat. Morrice teenis raha 1000-kordselt tagasi ehk võitis 10 000 naelsterlingit.

«Kaheksa aastat tagasi (Trump kaotas 2011. aasta MM-finaalis Higginsile 15:18) arvasin, et võin võita, aga see oli Higgins, kes Trumpi teel ees seisis, seega lootsin sel aastal teistsugust tulemust. Ja õnneks see juhtus,» lausus õnnelik panustaja.

Kes tahab panustada selle peale, et Trump kaitseb järgmisel aastal maailmameistritiitlit, saab raha tagasi kolmekordselt. «Ma arvan, et ma pean järgmisel aastal tema peale uuesti panustama, kuigi ma ei saa enam raha 1000-kordselt tagasi,» naljatles Morrice.

Loe ka: «Rekordilises finaalis krooniti snuukri maailmameistriks Trump»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles