Jalgpallilegend Maradona sai sõnelemise eest Araabias suure trahvi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: SCANPIX

Araabia Ühendemiraatide jalgpalliliit määras jalgpalliklubi Al Wasl peatreenerile, legendaarsele Argentiina jalgpallitähele Diego Maradonale 2700 dollari suuruse trahvi ja diskvalifitseeris ta järgmiseks kolmeks kohtumiseks

Nagu kirjutab Buenos Aires Herald, karistati Maradonat sõnavahetuse eest Al Aini meeskonna peatreeneri Cosmin Olaroiuga.

Ka Olaroiut on trahvitud, tõsi, kui palju temal rahakotti kergendada tuleb, ei teatata.

Väljaande Emirates 24/7 teatel sündis Maradona ja Olariu vaheline intsident 9. detsembril Araabia Ühendemiraatide meistrivõistluste mängu järel, kus argentiinlase juhitav tiim kaotas Al Ainile 0:2. Pärast kohtumist teatas meedia, et Maradona keeldus Olaroiule kätt andmast.

19.novembril, kui Al Ain võitis Al Waslit 1:0 oli Olaroiu väravat tähistanud ebaviisaka žesti näitamisega Maradona poole. Kohtunik saatis rumeenlase selle eest treeneripingilt minema. Maradona ütles pärast mängu, et Olaroiu oli oma mängijaile andnud korralduse traumeerida Al Wasli mängijat Mariano Dondat.

Olaroiu lükkas selle võita ümber ja lisas et Maradona ei ole narkootikumide kunagise kuritarvitamise tõttu  alati päris terve mõistuse juures.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles