Naised lähevad õppima ja mehed paugutama. Või..?

Andres Vaher
, reporter
Copy
Võrkpallimaa Eesti esindused eesotsas kaptenite Julija Mõnnakmäe ja Kert Toobaliga on juubeliaastal põnevaks suveks valmis.
Võrkpallimaa Eesti esindused eesotsas kaptenite Julija Mõnnakmäe ja Kert Toobaliga on juubeliaastal põnevaks suveks valmis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpalli sajandaks sünnipäevaks meeldiva kingituse teinud ehk korraga EM-finaalturniirile pääsenud naiste- ja meestekoondis alustasid üleeile pingeliseks suveks valmistumist.

Eile jagati meedia vahendusel oma ootusi. Lõbusalt ja otsekoheselt, nagu vollerahvale ikka kombeks.

Järgnenule andis tonaalsuse alaliidu president Hanno Pevkur: «Meeskonnalt ootan Kuldliiga esikohta ja Challenger Cupile pääsu ning EMil kaheksa parema sekka jõudmist. Tüdrukud lähevad esialgu pigem kogemusi hankima.»

Ennok: aga miks me ei või edasi pääseda?

«Mulle meeldib, et Hanno kasutas sõna «tüdrukud». Mõni peab siin paljusid muidu juba veteranideks,» muigas ajalugu teinud naiskonna peatreener Andrei Ojamets. Ta peatus põhjalikult sellel, et suur osa koosseisust on uus ja noor.

«Meil on oluline juba täna mõelda ka tulevikule. Et nüüdne edu ei jääks ainsaks sähvatuseks. Meie pagas ei ole meestekoondisega võrreldav ja seepärast peame hoolt kandma, et

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles