Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino: mu aeg Londonis on läbi

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Action Foto Sport / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Tottenhami peatreener, argentiinlane Mauricio Pochettino andis eilsel pressikonverentsil Amsterdamis mõista, et kui Põhja-Londoni klubi täna Ajaxit ei alista ning Liverpooli vastu Meistrite liiga finaali ei jõua, on tema tööpäevad Inglismaa pealinnas loetud.

2014. aastast Tottenhami juhendanud Pochettino ütles: «Oleks fantastiline lõpetada viie aastane peatükk ja tagasi koju minna.»

«See pole nali. Võita Tottenhamiga Meistrite liiga sellistes tingimustes, no teate…See, et me oleme nii kaugele jõudnud, on isegi ime.»

Tottenham Hotspur on juba Pochettino käe all ajalugu teinud, sest esimest korda pärast UEFA kariaksarja võitu 1984. aastal, mil penaltitega alistati Belgia klubi Anderlecht, on Tottenhamil reaalne võimalus Euroopa sarja karikas pea kohale tõsta.

«Me elame unistuses. Viis aastat tagasi Londonisse tulles oli siht vähendada vahet Premier League`i tippmeeskondadega. Arvan, et keegi uskunud, et näitame nii kõrgel tasemel jalgpalli ja mängime kolm aastat järjest Meistrite liigas,» lisas argentiinlane.

Tottenhami Spursil on seljataga 0:1 kaotus koduväljakul. Spursi rivistusest puudub Harry Kane, kuid seekord on jookseb taas väljakule korealane Son Heung-min, kes oli sunnitud eelmise mängu Ajaxiga vahele jätma.

Meistrite liiga poolfinaalmatši korduskohtumine Ajaxi ja Tottenhami vahel algab täna Amseterdamis Johan Cruyff Arenal kl 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles