Galerii: Pärnu alistas lisaajal TalTechi ning jõudis pronksmedali lävele

Toimetas Silver Tabo
Copy

Pärnu Sadam jõudis kolme võiduni peetavas korvpalli Eesti meistrivõistluste pronksiseerias medalist kõigest ühe võidu kaugusele, kui alistas koduväljakul TalTechi lisaajal tulemusega 79:73 (13:11, 18:22, 13:15, 22:18, 13:7). Pärnu juhib nüüd seeriat mängudega 2:0.

Tasavägine heitlus läks lisaajale seisul 66:66, kui TalTechi mängumees Eric Schmalz oli täpne vabaviskejoonelt. Lisaajal tabas Pärnu ridades 1.31 enne kohtumise lõppu tabava kaugviske Saimon Sutt, kes tõi tabloole kodumeeskonna 76:71 edunumbrid. Ehkki Schmalz vähendas kaotusseisu kolmele silmale, siis lauapalli sai kätte Mihkel Kirves (Pärnu).

Kirvesele tegi 49 sekundit enne lõppu vea Sander Viilup, misjärel tabas Kirves vabaviske, mis sisuliselt otsustas mängu käiguga. Vabaviskejoonel sai loetud sekundid enne lõpuvilet käia ka Henri Wade-Chatman, kes ei eksinud ning Pärnu sai koduseinte toel kirja 79:73 võidu.

Võitjate parimana viskas Wade-Chatman 17 punkti ja võttis maha kaheksa lauapalli. Demetre Rivers toetas teda 15 ja Sutt 13 silmaga. TalTechi ridades tõusis üleplatsimeheks 26 punkti loopinud Schmalz.

Kolme võiduni peetava pronksiseeria kolmas matš on kavas reedel algusega kell 19 Tallinnas TalTechi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles