Miks saaks Liverpool meistriks tuleku puhul kõigest võidukarika koopia, mitte originaali?

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Premier League`i võidukarikas 2018. aastal Manchester City värvides
Premier League`i võidukarikas 2018. aastal Manchester City värvides Foto: Salvio Calabrese/UK Sport/SIPA / Salvio Calabrese/UK Sport/SIPA/Scanpix

Kui Liverpoolil õnnestub pühapäeval Inglismaa meistritiitel võita, siis tõstavad nad pea kohale hõbedasest trofee koopia, mitte originaali.

Liverpool jääb enne pühapäevast viimast Premier League`i mängu Wolverhamptoniga Manchester Cityst maha ühe punktiga. Cityl seisab ees mäng Brighton & Hove Albioniga ning võit kindlustab neile Inglismaa meistritiitli.

Kuna pühapäevased matšid peetakse üheaegselt, siis meistrikarika koopia on igaks juhuks ootel Anfieldi staadionil, samal ajal kui originaal ootab Manchesteri jalgpallurite mususid Brightonis. Pühapäevaks transporditakse trofee originaal Brightonisse just City kodustaadionilt.

Ka liiga võitjamedalid on samuti valmis nii Liverpoolis kui Brightonis Falmer Stadiumil. Medali saavad kaela need jalgpallurid, kes on hooaja jooksul mänginud vähemalt viies Premier League`i mängus. Cityl on selliseid mehi hetkel 21 ja Liverpoolil 19. Liverpool on Inglismaa meistriks tulnud 18 korda, City jahib kuuendat tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles