Kahel Eesti jalgpallilapsel avaneb võimalus treenida Hispaania tippklubis

Postimees Sport
Copy
David Silva Valencia särgis.
David Silva Valencia särgis. Foto: Alberto Saiz / AP

Hispaania jalgpalli tippklubi Valencia korraldab Tartus jalgpallilaagri, kust on kahel väljavalitul võimalik pääseda treenima Valencia akadeemiasse.

1919. aastal asutatud Valencia C.F on Hispaania üks läbi aegade edukamaid jalgpalliklubisid, kelle ridadest on välja kasvanud näiteks sellised tippmängijad nagu David Silva, Juan Mata, David Villa, Isco ja Jordi Alba.

Valencia jalgpallilaagrid toimuvad suvel ka Hollandis, Belgias, Saksamaal, Ameerika Ühendriikides ja Kanadas. Eestis toimub laager 12.-16. augustil Tartus koostöös kohaliku jalgpalliklubi Santosega.

Laagris osalevatel poistel ja tüdrukutel on võimalus  näha ja proovida, kuidas treenitakse Euroopa ühes parimas akadeemias. «Lapsele võib selline laager olla väga suureks motivatsiooniks,» ütles Santose president Meelis Eelmäe.

Endise Eesti jalgpallikoondislase Marko Kristali sõnul on laagri parim osa viimasel päeval. «Viimasel päeval valivad Valencia treenerid välja kaks parimat last, kellel avaneb võimalus treenida Valencia CF akadeemias, külastada kuulsat Mestalla staadionit ning vaadata oma silmaga La Liga mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles