Video: Philadelphia 76ers ja Portland võitsid ellujäämismängud, ees ootavad otsustavad seitsmendad matšid

Toimetas Silver Tabo
Copy
Jimmy Butler (palliga) tõusis Philadelphia 76ersi ellujäämismängus oma koduklubi resultatiivseimaks.
Jimmy Butler (palliga) tõusis Philadelphia 76ersi ellujäämismängus oma koduklubi resultatiivseimaks. Foto: Chris Szagola / AP

Korvpalliliigas NBA alistas Philadelphia 76ers idakonverentsi poolfinaalis koduväljakul tulemusega 112:101 Toronto Raptorsi, seeria on nüüd viigis mängudega 3:3. Seeria viis seitsmendasse mängu ka läänekonverentsi poolfinaalis samuti kodus skooriga 119:108 Denver Nuggetsist jagu saanud Portland Trail Blazers.

Võitjate parimana viskas Jimmy Butler 25 punkti, võttis maha kuus lauapalli ning jagas kaaslastele kaheksa korvisöötu. Ben Simmons toetas teda 21 silmaga, saades lisaks kätte kaheksa lauapalli ning andes kaaslastele kuus korvisöötu. Joel Embiid kogus kaksikduubli, kui viskas 17 punkti ning võttis maha 12 lauapalli.

Raptorsi resultatiivseimaks kerkis 29 silmaga Kawhi Leonard, kes sai kätte ka 12 lauapalli.

 

Poolfinaalseeria otsustav seitsmes kohtumine on kavas pühapäeval Torontos. Paari võitja läheb idakonverentsi finaalis vastamisi põhiturniiri võitja Milwaukee Bucksiga, kes alistas nelja parema seas mängudega 4:1 Boston Celticsi.

Portlandi võidumängus tõid Damian Lillard ja CJ McCollum vastavalt 32 ja 30 punkti. Denveri parimana kogus Nikola Jokic kaksikduubli, kui viskas 29 silma ja võttis maha 12 lauapalli. Viimast korda kohtuvad meeskonnad omavahel tänavu pühapäeval Denveris.

Damian Lillard tõi Portlandi võidumängus 32 ja CJ McCollum 30 punkti. Denveri parim oli Nikola Jokic 29 silma ja 12 lauapalliga. Seeria viimane mäng on pühapäeval Denveris.

Läänekonverentsi teises poolfinaalis juhib tiitlikaitsja Golden State Warriors mängudega 3:2 Houston Rocketsi vastu, seeria kuues mäng on kavas täna öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles