Sergei Pareiko endine koduklubi jäi peasponsorita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko Tomski Tomi dressis.
Sergei Pareiko Tomski Tomi dressis. Foto: Kruchinin Roman/ITAR-TASS

Üks Tomski oblasti suuremaid ettevõtteid Tomskneft andis teada, et ei ole enam huvitatud Sergei Pareiko endise koduklubi Tomski Tomi toetamisest.

Euro-football.ru teatel tegi vastavsisulise avalduse Tomsknefti välissuhete ja regioonide töö juht  Aleksandr Maslennikov.

«Aktsiaseltsi heategevusprojektid on nüüdsest fokusseeritud rohkem oblasti põhjapoolsetesse regioonidesse (Kargasokski, Parabelski ja Aleksandrovski rajoonid), sinna kus toimub nafta ammutamine,» sõnas Tomsknefti esindaja, «eriti arvestades, et elanikkonna sotsiaalse kindlustatuse tase on seal tunduvalt madalam kui Tomskis.»

Maslennikovi sõnul suunatakse raha edaspidi tervishoiuasutuste remonti ja varustamisse kaasaegse tehnikaga, haridusasutuste olmetingimusteparandamisse, aga ka spordikomplekside ülalpidamisele. Ja loomulikult on erilise tähelepanu all vähekindlustatud ja eakad inimesed, st abi osutamine sõjaveteranidele. Samuti kavatsetakse toetada orvuks jäänud laste suvepuhkuse veetmist.

«Just nende valdkondade toetamisele tahame pöörata erilist tähelepanu ja professionaalsete jalgpalliklubide ülalpidamine sinna hulka ei kuulu,» ütles Tomsknefti esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles