Meistrite liiga nädala koosseisu mahtus kuus Liverpooli mängijat

Kris Ilves
, reporter
Copy
Liverpooli mängijad Gerginio Wijnaldum (vasakult), Trent Alexander-Arnold ja Jordan Henderson mahtusid Meistrite liiga nädala koosseisu.
Liverpooli mängijad Gerginio Wijnaldum (vasakult), Trent Alexander-Arnold ja Jordan Henderson mahtusid Meistrite liiga nädala koosseisu. Foto: Phil Noble / REUTERS

Sel jalgpallinädalal toimus Meistrite liigas kaks pöörast kohtumist, kui sisuliselt lootusetust seisust rabelesid välja Liverpool ja Tottenham Hotspur, jõudes Euroopa tugevaimas klubisarjas finaali. UEFA avaldas jalgpalliajalukku läinud nädala sümboolse koosseisu.

11st mängijast koguni kuus on Liverpoolist, kes alistasid poolfinaali korduskohtumises Barcelona tulemusega 4:0 ning jõudsid üldskooriga 4:3 finaali. Liverpooli finaalivastane Tottenham on nädala koosseisus esindatud kahe ja Amsterdami Ajax kolme mängijaga. Barcelona jäi kuivale.

Sümboolse koosseisu väravas seisab Alisson Becker (Liverpool), kaitseliini moodustavad Matthijs de Ligt (Ajax), Virgil van Dijk ja Trent Alexander-Arnold mõlemad Liverpool), poolkaitse Jordan Henderson, Georgino Wijnaldum (mõlemad Liverpool), Hakim Ziyech (Ajax), Dele Alli ja Lucas Moura (mõlemad Tottenham) ning ründeduo Dušan Tadic (Ajax) ja Divock Origi (Liverpool).

Nädala parimaks mängijaks nimetati poolfinaali korduskohtumises Ajaxi vastu kübaratriki teinud Tottenhami pallivõlur Moura.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles