Kalevi korvpallur Moultrie patsutas korteris palli ja häiris naabreid veel mitmel moel

Postimees Sport
Copy
Kalev/Cramo keskmängija Arnett Moultrie.
Kalev/Cramo keskmängija Arnett Moultrie. Foto: Erik Tikan

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna keskmängija Arnett Moultrie sai majanaabritelt kirja, kus nood paluvad lõpetada teisi inimesi häirivad tegevused. Kalevi teatel Moultrie tunnistab kodukorra rikkumist, kuid üht etteheidet omaks ei võta.

Postimehe valduses olevas Tallinna Narva maantee ühe kortermaja elanike viisakas ingliskeelses kirjas seisab muu hulgas, et korvpalluri käsutuses olevast korterist tuleb üle maja levivat kanepisuitsetamise lõhna.

Lisaks palutakse korvpalluril enam mitte jätta rõdule prügi, mida tuul/linnud viivad kõikjale üle maja, mitte mängida toas korvpalli ja mitte kuulata öörahu ajal valju muusikat.

Moultriel palutakse austada maja kombeid, et kõigil seal parem elada oleks.

Avaldame Kalev/Cramo klubilt saadud vastuse Moultrie naabrite kirja teemal: «BC Kalev/Cramo klubi juhtkond on teadlik ja tutvunud Eesti meediasse nädala alguses lekkinud teavitusega, kus Narva mnt maja elanikud väidavad, et klubi mängija Arnett Moultrie on rikkunud ühistu kodukorda. BC Kalev/Cramo on antud teemal suhelnud mängijaga ning selgitanud kirja sisu ja palunud mängijal muuta oma käitumist vastavalt. Mängija on andnud omapoolsed selgitused, kus tunnistab oma süüd, mis puudutab kodukorra rikkumist, kuid ei võta omaks väidet, mis vihjab kanepi kasutamisele korvpallihooaja vältel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles