Enar Jääger on peagi taasliitumas FC Floraga

Postimees Sport
Copy
Enar Jääger (paremal) ja Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.
Enar Jääger (paremal) ja Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kauane Eesti jalgpallikoondislane Enar Jääger harjutab koos Tallinna FC Flora meeskonnaga ja võib peagi pikalt vigastuspausilt väljakule naasta.

126 mängus Eesti koondist esindanud kaitsja on lähedal Flora treeningutega täiskoormusel liitumisele, kirjutab Soccernet.ee.

Viimati käis 34-aastane Jääger ametlikus mängus platsil 17. septembril. Siis kuulus ta veel Norra klubisse Oslo Valerenga, tegi raskest põlvetraumast taastutuna come-back'i, kuid sai samas kohtumises uuesti vigastada.

Nüüd on Jääger alates jaanuarist Floraga harjutanud. «Meil on kokkulepe, et aitame tal terveks saada ja siis vaatame edasi. See jutuajamine võib juba varsti ees seista, aga lähemalt me veel rääkinud ei ole,» sõnas FC Flora president Pelle Pohlak Soccernet.ee-le.

Kuna Jääger oli talvise üleminekuakna ajal vabaagendi seisuses, saaks Flora teda kohe registreerida ega pea ootama juunikuud ehk suvise akna avanemist.

Jääger mängis Floras aastatel 2001-05, kust siirdus Moskva Torpedosse ja kuulus veel viie välisklubi ridadesse. Korraks põikas ta Florasse ka aastal 2015, kui nimetati ka Eesti rekordmeistri kapteniks.

Loe refereeritud artikli täisversiooni Soccernet.ee-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles