Anett Kontaveidi lugu: «Tunnen, et kõik liigub õiges suunas.»

Kris Ilves
, reporter
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Kuvatõmmis videost

«Mulle meeldib teha asju enda moodi,» sõnas Eesti naiste tennise esinumber Anett Kontaveit kümneminutilise WTA videoloo «Anett Kontaveit | My Story» alguses.

«Anett on väga iseseisev, tugev naine,» ütles Kontaveidi sõbranna Heidy Erm. «Kindlasti on end väga keeruline kirjeldada,» jätkas Kontaveit. «Kirg ja võitlusvaim,» kirjeldas Kontaveidi ema Ülle Milk oma tütart. «Me oleme mõlemad väga kangekaelsed ja tugevad isiksused,» lisas Kontaveit omalt poolt.

Kontaveidi loos tuleb muuhulgas juttu Eestist ja Tallinnast. «Eestil on keeruline minevik. Arvan, et me kõik (eestlased) oleme väga õnnelikud ja tänulikud, et meil on väike iseseisev riik,» ütles Kontaveit. «Ma armastan Tallinna. Vanalinn on väga ilus ja linn muutub aina kaasaegsemaks.»

Eesti esireket veedab tiheda karusselli tõttu palju aega välismaal, ent naudib neid hetki, kui saab kodumaal olla koos lähedaste inimeste ja oma koera Miloga. «Ma olen rohkem linnainimene, aga see tuleb võib-olla sellest tenniseelust, sest oleme tavaliselt suurtes linnades ja hotellides, kus on väga mugav. Mulle mingis mõttes meeldib olla turvalises kohas,» naeris Kontaveit.

Kontaveit rääkis põgusalt ka tänavusest hooajast, meenutades talle edukaks kujunenud Miami tenniseturniiri, kus ta jõudis nelja parema hulka. «See oli väga hea turniir. Olin väga õnnelik, et pöörasin rasked seisud enda kasuks ja suutsin keerulistest olukordadest välja tulla,» märkis Kontaveit.

«Olen õnnelik, et mu edetabelikoht liigub tasapisi ülespoole. Tunnen, et kõik liigub õiges suunas,» sõnas maailma edetabelis 16. kohal asuv Kontaveit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles