Barcelona müüb väravavahi Portugali?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Jasper Cillessen.
Jasper Cillessen. Foto: Joan Valls / ZUMAPRESS.com

Lissaboni Benfica jalgpalliklubi on lähedal, et sõlmida leping praeguse Barcelona väravavahi Jasper Cillesseniga, kirjutab ajaleht Mundo Deportivo.

Eelmisel kuul 30. sünnipäeva tähistanud Hollandi koondise puurilukk siirdus Barcelonasse 2016. aastal Amsterdami Ajaxist, kui Kataloonia suurklubi maksis tema eest 15 miljonit eurot. Kolme hooajaga pole Cillessen loodetud mänguaega teeninud, olles sakslase Marc-Andre ter Stegeni järel selge teine valik.

Cillesseni leping Barcelonaga lõppeb 2021. aasta suvel ning sisaldab 60 miljoni euro suurust väljaostuklauslit, ent valitsev Hispaania meister on ajalehe andmetel valmis väravavahist odavamalt loobuma. Väidetavalt on Cillessen ka ise huvitatud Benficas mängimisest.

Cillessen on Barcelona ridades tulnud kahekordseks Hispaania meistriks ja kahekordseks Hispaania karikavõitjaks. Kokku on hollandlane katalaane esindanud 30 kohtumises, neist kõigest neli on ta saanud kirja Hispaania meistriliigas.

Benfica edestab voor enne Portugali meistriliiga hooaja lõppu kahe punktiga Portot. Benfcia kohtub viimases voorus seitsmendal kohal oleva Santa Clara meeskonnaga ja Porto pronksmedali kindlustanud Lissaboni Sportinguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles