Foto: Lewis Hamilton kinkis haruldast vähki põdevale 5-aastasele poisile Mercedese vormel 1 masina

Toimetas Silver Tabo
Copy
Harry Shaw poseerib isa Jamesi süles koos ema Charlotte'i ja õe Georgiaga. Kõrval Lewis Hamiltoni vormel 1 masina koopia ning Hispaania GP võidukarikas.
Harry Shaw poseerib isa Jamesi süles koos ema Charlotte'i ja õe Georgiaga. Kõrval Lewis Hamiltoni vormel 1 masina koopia ning Hispaania GP võidukarikas. Foto: Gareth Fuller / PA Wire/PA Images

Läinud nädalavahetusel vormel 1 hooaja viienda etapi Hispaania GP võitnud Lewis Hamilton (Mercedes) pühendas triumfi viieaastasele Ewingi sarkoomi (harvaesinev luuvägi liik – toim) põdevale Harry Shaw’le.

Viiekordne maailmameister nimetas pärast võidukat finišit Harryt oma «vaimseks ingliks» ning ütles, et ta inspireeris teda. «Eile (laupäeval – toim) oli keeruline päev, kuid ma sain täna siia jõudes suurepärase sõnumi Harry nimeliselt noorelt poisilt ning temast sai minu inspiratsioon,» rääkis Hamilton Sky Sportsile.

«Kui ma täna (pühapäeval – toim) üles ärkasin, siis olin justkui kuhugi kadunud ja mõtlesin, kuidas tänane päev võiks minna. Seejärel nägin seda sõnumit. Tahan selle Harryle pühendada. Kui sa seda vaatad, siis saadan sulle tervisi!» lisas britt.

Nii otsustas 34-aastane Hamilton saata poisile oma Hispaania GP võidukarika ja Mercedese vormel 1 auto koopia.

Harry Shaw.
Harry Shaw. Foto: SOCIAL MEDIA / James Shaw
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles