Kalev/Cramo oli finaalseeria avamängus Kalev/TLÜ vastu hädas, kuid võttis lõpuks oma

Postimees Sport
Copy

BC Kalev/Cramo ja Tallinna Kalev/TLÜ alustasid tän korvpalli meistriliiga finaalseeriat. Avamängu suutis Kalev/Cramo  87:78 võita. 

Avaveerandaja võitis rünnakul hästi tegutsenud Kalev/TLÜ 20:23. Damarcus Harrison suutis juba esimese veerandajaga visata 14 punkti, samas oli ka Kalev/Cramo ise kaitses veidi hädas.

Teisel veerandajal ei suutnud Kalev/Cramo mängu muutust tuua. Kalev/Cramo eksis palju lihtsatel visetel, samas kui Martin Müürsepa juhendatav Kalev/TLÜ suutis omad asjad hästi ära teha ning nii mindi poolajapausile Kalev/TLÜ 41:36 eduseisus. 

Kolmandal veerandajal alguses jäi Kalev/Cramo koguni seitsme punktiga kaotusseisu, kuid siis tegi Kalev/Cramo Chavaughn Lewise vedamisel 16:2 spurdi ja asus kohtumist juhtima 58:51. Kalev/TLÜ viskas seepeale omakorda seitse punkti järjest vastu ja nii mindi viimasele veerandajale vastu Cramo napis 61:58 eduseisus.

Viimasel veerandajal kulges mäng võrdselt, kuid Kalev/Cramo suutis rünnakud kohati ikkagi paremini käima saada ja viimast veerandaega kontrollis juba Cramo. Kalev/TLÜ eksis ka ise mitmel korral lihtsatel hetkedel ja nii sai Kalev/Cramo avamängust kirja 85:78 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles