Infarkt lõpetas legendaarse Casillase karjääri

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Iker Casillas
Iker Casillas Foto: ANDREW BOYERS / Action Images via Reuters

37-aastane legendaarne väravavaht Iker Casillas on otsustanud karjääri lõpetada ning annab sellest peagi teada ka avalikkusele.

Porto jalgpalliklubi väravavaht sai maikuu esimesel päeva treeningul infarkti ning veetis viis päeva haiglas. Haiglast lahkudes ütles Casillas, et kavatseb aja maha võtta, kuid tuleviku osas täpsemaid plaane ei avaldanud.

Portugali meedia kirjutab, et tänaseks on Casillas langetanud otsuse karjäär lõpetada. Avalikult peaks Casillas oma otsusest teatama pärast hooaja lõppu. Portol jääb sel hooajal mängida veel kaks mängu, millest üks on 25. mail toimuv karikafinaal Sportingu vastu.

Casillas on maailma üks tituleeritumaid jalgpallureid. Ta on viiekordne Hispaania meister, kolmekordne Meistrite liiga võitja, kahekordne Euroopa meister ning 2010. aasta maailmameister. Porto ridades on ta võitnud ühe liigatiitli.

Tippaastatel mängis Casillas Hispaanias, esindades sealset hiidu Madridi Reali, ent aastal 2015 siirdus ta praeguse tööandja Porto juurde. Paari kuu eest sõlmis ta Portoga ka lepingupikenduse, lubades, et lõpetab sportlaskarjääri just seal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles