Järelvaadatav: Raptors võitis Kawhi Leonardi vedamisel teisel lisaajal

Postimees Sport
Copy

Toronto Raptorsi meeskond tõi korvpalliliiga NBA Idakonverentsi finaali põnevuse tagasi, alistades Milwaukee Bucksi teisel lisaajal 118:112. Kolmandat mängu nägi Postimehe ja Kanal 12 vahendusel Eesti aja järgi ööl vastu esmaspäeva.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Läänes juhib Golden State Portlandi vastu 3:0 ja sama juhtunuks Milwaukee läinudöise võidu korral ka Idas. Nüüd on seeria seis 2:1 ja järgminegi mäng peetakse Toronto kodusaalis.

«Tegutsesime palju jõulisemalt ja olime mänguks paremini valmis,» selgitas Toronto peatreener Nick Nurse.

Võitjate kangelaseks kerkis tavapäraselt Kawhi Leonard, kes kogus 36 punkti, 9 lauapalli ja 5 korvisöötu. Pascal Siakam lisas 25, Norman Powell 19 ja Marc Gasol 16 punkti. Leonard viskas teisel lisaajal 8 punkti.

Bucksil piirdus Giannis Antetokounmpo 12 punktiga (visked 16/5), küll lisas ta 23 lauapalli ja 7 korvisöötu. Resultatiivsemateks kerkisid vahetusmehed George Hill (24) ja Malcolm Brogdon (20).

Enne mängu:

Kui seeria esimene mäng lõppes Bucksi kodusaalis võõrustajate kaheksapunktilise (108:100) paremusega, siis teises kohtumises olid põhiturniiri võitja võidunumbrid veenvamad (125:103). Kawhi Leonard on mõlemas mängus visanud Raptorsi eest 31 punkti ja olnud üleplatsimees, kuid tema superpartiidest pole võiduks piisanud. Äkki seekord, kui seeria on esimest korda Torontos? Bucksi särgis on mõlemas mängus säranud Giannis Antetokounmpo. 

Põhiturniiril kohtusid Bucks ja Raptors neli korda, neist kolm mängu lõppesid Milwaukee meeskonna võiduga. Play-off’is lülitas Bucks konkurentsist Detroit Pistonsi ja Boston Celticsi, Raptors aga Orlando Magicu ja Philadelphia 76ersi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles